ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Ochelari Snapchat si ce Spectacole Snap Fac

Pentru cei care nu știu deja, compania mamă Snapchat Snap își vinde propria pereche de ochelari de soare în stil Google Glass.
Ochelari Snapchat si ce Spectacole Snap Fac
Ochelari Snapchat si ce Spectacole Snap Fac

Ele sunt un pic mai elementare decât setul cu cască defunct al Google sau alte dispozitive de realitate augmentate, dar cu siguranță sunt izbitoare. 
Ideea este că le folosiți pentru a vă capta aventurile în timpul călătoriei. Un pic ca un GoPro,  Iată tot ce trebuie să știți despre Snap Spectacles, prima explozie a firmei în hardware.
Snap a anunțat o pereche de ochelari de soare conectați, denumiți Snap Spectacles.
Aceștia pot înregistra fragmente video care se salvează automat în Snapchat Memories, o caracteristică în Snapchat care stochează toate snapshot-urile salvate, poveștile și conținutul blocat. Ochelarii de soare dispun de o cameră cu lentilă de 115 de grade, care este concepută să imite modul în care oamenii văd de fapt.

Pentru a înregistra un clip (imagine sau video), atingeți un buton din colțul din stânga sus al ochelarilor. Se va opri automat înregistrarea după 10 secunde, dar puteți atinge din nou pentru a adăuga un alt increment de 10 secunde (puteți înregistra până la 30 de secunde la un moment dat). Veți vedea o lumină care se îndreaptă spre interior atunci când vă loviți, în timp ce o lumină spre exterior pentru a arăta altora atunci când înregistrați și sunt în câmpul vizual.
Snap Spectacles funcționează cu dispozitive Android și iOS. Dacă dețineți un telefon Android, puteți transfera accesările prin Wi-Fi, dar dacă aveți un iPhone, acestea se vor transfera prin conexiunea Bluetooth sau prin Wi-Fi de ochelari de soare. Rețineți că puteți utiliza ochelarii de soare ca un dispozitiv autonom (ei vor stoca până la 10 videoclipuri până când veți avea acces la telefonul dvs.). Pentru a le reda, va trebui să utilizați aplicația Snapchat pentru Android sau iOS.informeaza ovishow intr-un comunicat high tech vizioneaza  si videoclipul Youtube vezi cum functioneaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu