ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Americani vreau sa reabiliteze combatanti isis capturati

Când un tânăr din comunitatea somaleză din Minnesota care a recunoscut că a încercat să se alăture ISIS,judecătorul ia făcut o ofertă: să evite mai mult timp în închisoare și să participe la o "reabilitare teroristă" experimentală.
publicitate clik oferte!!

Americani vreau sa reabiliteze combatanti isis capturati
Americani vreau sa reabiliteze combatanti isis capturati 

Dar Abdullahi Yusuf, în vârstă de 21 de ani, sa întors în fața judecătorului acuzat de încălcarea condițiilor de probă, după ce a vizionat un documentar de știri despre luptătorii occidentali ISIS într-o casă pe jumătate unde este închis.


Rehabul terorist este o glumă și o risipă totală de dolari americani ", a spus colonelul James Williamson, care a fondat grupul OPSEC care pledează pentru Forțele Speciale din S.U.A.
Toate cazurile sunt diferite, la fel ca fiecare dintre indivizi, dar, de regulă, nu există nici un lucru ca reabilitarea unui jihadist comis. 

Acestea ar trebui să fie tratate de către instanțele militare și, dacă nu ar fi în stare să execute sub jurisdicția marțială, ar trebui să fie închise pentru totdeauna ".
Pe de alta parte si oficiali al tarilor malayesiene sustin ca :)
Liderii altor țări majoritare musulmane, cum ar fi Indonezia și Malaysia, insistă ca inițiativele lor de dezintoxicare să aibă un mare succes, la niveluri scăzute de recidive. Alți experți în terorism sunt mai sceptici și susțin că acestea ar fi probabil o risipă de dolari americani.relateaza foxnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu