ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

virusul wanna cry ar putea fi un complot a servicilor de securitate cibernetica

ESET NOD32 Antivirus – de mai bine de 20 de ani is da cu firma in cap dupa ce a scos antivirusi gratis de pe platformele online si le-au pus la vinzare chiar si cele care au fost gratis home edition antivirus free,de unde stim ca nu ne infecteaza mai multe companii ca sa cumparam antivirusi o problema nedezlegata inca pe platformele online cab windows,linux.
securitate cibernetica
securitate cibernetica 

Cind vine vorba de securitate cibernetica companiile de antivirusi si soluti de atacuri inpotriva userilor trebuie sa detina ceva gratuit pentr-u protejarea userilor online nu este nevoie de foarte multa forta dar un mic paravan antivirus gratuit pentr-u useri care detin un simplu calculator acasa aceste companii minunate ar trebui sa protejeze macar 5% la suta fara bani. 
intre 200/si 300 ron un antivirus mai scump decit low requirement pc.

Chiar si bidefender se lauda dar e varza cind vine vorba de utilizatori .
Cu o rețea mondială de 500 de milioane de utilizatori, Bitdefender are cea mai mare infrastructură de livrare a securității din lume. Efectuând 11 miliarde de interogări de securitate pe zi, Bitdefender detectează, anticipează și ia măsuri pentru a neutraliza chiar și cele mai recente pericole oriunde în lume în numai 3 secunde.dar au scos antivirusi gratuit 

Problema Nesolutionata 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu