ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

TOYOTA a prezentat conceptul de masina de zbor care va fi lansat in 2020

conceptul de masina de zbor toyota
conceptul de masina de zbor toyota


TOYOTA a prezentat conceptul de masina de zbor care va fi lansat in 2020 
Pentru a pune în aplicare ideile sale japonez a investit 42,5 milioane de yeni japonezi (aproximativ 375.000 de dolari SUA) în proiectul Cartivator. Tehnologia de a folosi mai multe rotoare, utilizat pentru zbor al acestui vehicul este foarte similar cu cel folosit în cele mai multe drone de azi. Proiectul unei masini de zbor de la Toyota a primit numele de cod SkyDrive.

SkyDrive reprezintă un singur vehicul cu trei roți echipat cu patru rotoare, care măsoară 2,9 metri lungime și 1,3 m lățime. În cazul în care conceptul nu va suferi modificări semnificative, SkyDrive va fi cea mai mică mașină din lume care zboară. 
Prin mutarea modul „tradițional“ (adică, pe drumuri obișnuite) masina poate ajunge la o viteză de 100 de kilometri pe oră, iar rata declarat de deplasare a aerului este egală cu 150 de kilometri pe oră, cu o înălțime minimă de 10 metri în zbor. Cu un design similar cu drone, SkyDrive este echipat cu o decolare verticală și aterizare.

Pentru dezvoltarea producătorilor de automobile a atras un grup mare de ingineri nu numai din industria auto, dar, de asemenea, din domeniul aerospațial. În acest moment, autorii au stabilit planuri foarte optimiste și de anul viitor pentru a elibera primul prototip. În plus, acesta este deja discutat că SkyDrive poate fi folosit pentru a furniza flacăra olimpică și aprinde torta la stadionul central din Tokyo în timpul deschiderii Jocurilor Olimpice din 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu