ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Revizuirea jocului Tekken 7 triumful seriei legendare

Pentru prima dată jocul oferă fanilor un mod de scenă completă. Nu este doar un set de terminatii pentru diferite personaje, care, uneori, nu este atât de ușor să se împace unul cu celălalt, și la doar o poveste reală lider jucătorul prin lunga istorie de ostilitate în Mishima dinastiei de familie.Descarca gratis takken 7
taken 7 triunful seriei legendare
Revizuirea jocului taken 7 triunful seriei legendare

Tekken 7 - cel mai bun în jocul meu de memorie din serie , deoarece aproape perfect Tekken 3. Unii ar spune că cel mai bun joc al seriei a fost, este și va fi Tekken 5, dar inima mea aparține de joc franciza treia licență. Dezvoltatorii de la Bandai Namco sunt literalmente inundate cu tot felul de jucători o mare cantitate de conținut, de ce la început chiar și un pic pierdut.

Revizuirea jocului taken 7 triunful seriei legendare
taken 7 triunful seriei legendare

Un număr impresionant de caractere, inclusiv Akuma, un număr de locații excelente, muzică, imagini de arhivă din trecut, modul complet scenă cu capitole bonus, cele mai bune oportunități pentru bărbați și setările exterioare ale interfeței de joc, mai multe moduri de joc care pot satisface chiar și cei mai capricioase. 

Toate acestea fac din Tekken 7 un adevărat cadou pentru fanii seriei și pentr-u fanii jocurilor de lupte gen.
Am pus jocul 9 din 10 . În meu anterior două comentarii am încercat să renunțe la sistemul de puncte de clasificare tradiționale, dar cititorii sunt literalmente inundata de cereri pentru mine să se întoarcă tot așa cum era înainte. Ca rezultat - am convins.
taken 7 triunful seriei legendare
taken 7 triunful seriei legendare

Dezvoltatorii adăugat la efectul de divertisment joc de dilatarea timpului la momentul comiterii oponenți, simulari de pumni de putere aproximativ egale. Katsuhiro Harada în timpul interviului nostru cu el a spus că acest lucru a fost făcut în scopul de a crește tensiunea de pe ecran și să facă jucători de tremurat: A cui lovitură ajunge în cele din urmă scopul? În opinia mea, de inovare foarte cool. Descarca gratis taken 7 daca doresti skip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu