ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Prezentare generală Xiaomi Mi Note 2 pilot puternic cu un ecran curbat

Xiaomi Mi Note 2 - analog chinez de margine Samsung Galaxy S7.
Xiaomi Mi Note 2 Prezentare specificati
Xiaomi Mi Note 2 Prezentare specificati

El are un ecran curbat mare, un design premium, hardware - ul puternic. O rezoluție a camerei - la fel de mult ca 23 de megapixeli. În China, costurile de smartphone - uri de la 4200 de yuani , în Rusia - 40 de mii de ruble, Romania 2586 ron,iar pentru acesti banii pe care ar trebui cel puțin să nu fie inferioare concurenților. Și asta, într - adevăr?
 • corp elegant și subțire
 • Display cu marginile curbate arata cool
 • autonomie impresionantă
 • încărcare rapidă
 • Performanță înaltă în jocuri
 • Camera are zi mare
 • Există infraroșu
 • sunet de calitate din difuzor și căști
 • Carcasa de sticlă și glisează stricat repede
 • Afișarea Shinichi, și probleme de luminozitate
 • Throttling și de încălzire la încărcare lungă
 • În calitate a imaginii de lumină scăzută mai rău decât alte inițiative emblematice
 • Nici o stabilizare optică
 • Nr firmware la nivel mondial, cu limba rusă
 • Nu există sloturi pentru carduri de memorie
Camera se bazează pe 23 megapixeli Sony IMX318 optica modul shestilinzovoy cu f / 2.0 deschidere. Cu iluminare bună fotografiile sunt luminoase, detaliate, cu bokeh rece în macro. autofocus hibrid funcționează rapid și cu acuratețe în cele mai multe cazuri.
Cu toate acestea, este soarele dispare deasupra orizontului, iar calitatea scade dramatic. Automatizarea încearcă să ridice expunerea, dar lightens obiectele cer în fundal. Mai întunecat - zgomot mai mult pe colțurile cadrului. Nici o stabilizare optică a imaginii, și E ajută nu de mult: imaginile sunt neclare. Autofocalizarea este, de asemenea, începe să fie obraznic.
Xiaomi Mi Note 2 Prezentare specificati
Xiaomi Mi Note 2

Dispozitivul este disponibil în două versiuni: cu 4 GB RAM și memoria permanentă 64 sau în varianta 6 + 128. Este amuzant că, în ambele cazuri, sistemul este în mod constant „consumă“ 60-70% din RAM. De ce-i atât de mult - un mister. Cu toate acestea, totul funcționează fără probleme și rapid, astfel încât gândesc la motivele pentru care nu poate fi distras.

Slot pentru microSD în Xiaomi Mi Nota 2 dintr-o dată acolo. În general, în orice formă. Sertarul găsit doar două locuri pentru NanoSim. Mai puțin, dar nu prea critică, având în vedere 64 GB de memorie internă în versiunea de bază.
Xiaomi Mi Note 2 Poze
Xiaomi Mi Note 2 Poze

Smartphone-ul suportă o rețelele LTE-A Cat.12, dar la Moscova pentru a evalua acest avantaj nu a avut succes. Chiar și în centrul viteza de download a fost abia 20 Mbit / s. Dar există portul în infraroșu pentru oamenii lenesi nu se ridice de pe canapea și nu a solicitat un control al preparatorului televizorului sau a aerului.
La rezoluția orientată spre fața camerei de 8 megapixeli si diafragma maxima f / 2.0. Este tot același lucru: calitatea excelentă a zilei, seara mediocră. obține rapid telefonul și să facă un cadru greu selfie clar lubrifiat permanent - trebuie să se stabilească în mod fiabil un gadget în mâinile sale. Deși detaliu este excelent în toate condițiile de iluminare.
Xiaomi Mi Note 2 Poze
Xiaomi Mi Note 2 review

Cu sunetul de smartphone-uri Xiaomi au fost întotdeauna bune. Mai ales difuzor extern. MI Nota 2 el singur, dar va da cote foarte multe pilot. Tare, clar, fără pauze în cacofonia fluiere și la volum maxim. Dar, în timp ce juca jocuri și vizionarea de filme se suprapune peste mână. Trebuie să transforme smartphone-ul.
În interiorul setului DAC AQSTIC, care trage în piese 24 biți / 192 kHz. Pe hârtie, se pare cool, de fapt - nimic extraordinar. Calitatea sunetului căști, clare, cu un bas bun. Volumul maxim este marja foarte mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu