ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Noua moneda Bitcoin va fi linga Euro si Dolar Burger King Accepta plati deja

Primul restaurant din capital rusesc acceptă plata în Bitcoin
Un restaurant centrul Moscovei a devenit primul în capitală pentru a accepta Bitcoin. Valenok, numit după încălțăminte tradițională rusă, a declarat că va accepta Criptomonedă în cazul în care există o cerere.
Bitcoin
Bitcoin restaurant

Vrem să țină pasul cu timpul.
În cazul în care există o cerere de la clienți pentru plata cu Bitcoin, vom instala chiar ATM - uri speciale pentru a face schimb de Bitcoins pentru asigurarea unui nivel corespunzător de servicii clienților noștri“ , a declarat purtătorul de cuvânt restaurant Mikhail Petukhov RIA Novosti .
Valenok este situat pe Bulevardul Tsvetnoy în centrul Moscovei. Un curs mediu principal în restaurant costă în jur de 10 $.
Restaurantul generează un cod QR care conține cantitatea dorită și adresa pe pungă. Apoi, clientul scanează acest cod QR folosind aplicatia sa Bitcoin pe un smartphone și face plata“ , a explicat Petuhov.
Burger King în Rusia a declarat ca lantul de fast-food ar accepta Bitcoin în țară până la sfârșitul anului.
moneda bitcoin
Moneda Bitcoin

Ca de acum, Bitcoin și alte cryptocurrencies nu sunt recunoscute de către banca centrală rusă. Cu toate acestea, tehnologia din spatele blockchain este mai mult decât o monedă și ar putea fi utilizate pentru a accelera și simplifica plățile transfrontaliere și să facă de compensare și decontare mai ușoară.
Valoarea cryptocurrencies Bitcoin și a altor a scazut cu aproape 20 la sută în ultimele două săptămâni, dar a fost o corecție de la maximele din toate timpurile. bani digitale a crescut încă de peste 150 la suta in acest an.
Miercuri, Bitcoin a fost de tranzacționare de la $ fost de 2.581, în timp ce rivalul ethereum a fost de la $ 307.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu