ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Adevarata fata Uniunea Europeana America, Rusia = Armaghedon

Romania Tara mea!! Tara fara frica.
Daca nu ne-am implica in tratate mari colaterale cu tari care ne-au lasat saraci si ne-au facut razaboinici inpotriva propriului stat,coploturi politice,oameni iesiti in strada,urlind dupa adevar si impotriva coruptiei din Tara.comandant suprem (Presedinte se inchina in fata Idolilor papei de la roma).Pentr-u a fi alaturi de EU
Adevarata fata Uniunea Europeana America, Rusia = Armaghedon
Adevarata fata Uniunea Europeana America, Rusia = Armaghedon


Romania e saraca,tara noastra na fost saraca a fost plina de bogatie,in vremea raposatului din 1989,nu cumparam gaze nu cumparam energie,oameni aveau de munca,minele erau dotate cu argint,aur,minereu,carbune,gaze, dar acum .... minele noastre au devenit prada strainilor,nu ne mai putem scoate aur din mine straini controleaza chiar si aurulu tari nu ne mai putem stanta aurul sa ne facem lingouri din cauza (neau furat dreptu de stantare strainii),de unde vin drogurile ce ne sufoca copilasi si ne imputineste poporul,din america si china,garzile de granita corupte din cauza neajunsurilor si sitemelor sitricate.
Am ajuns sa cadem prada 
Tratate europene neinteresate de popor vorbe spuse la televizune ca romania a crescut ,dar este o mascarada,romania e ingropata e la degetul unei mari puteri (America).care a dobindit multe tari si multe teritorii,America a devenit pt occident piata neagra de armament,(black Market).
Statele Islamice
Acum incep sa inteleg terorismul (dar nu si sa-l practic),este inpotriva dumnezeului nostru si impotriva omeniri,(dar terorismul este copus din oameni care sunt nemultumiti
bombardati,ucisi de noile tehnologi drone (avionase mici ale secolului),care cara dupa ele rakete incarcate cu atom si sunt detonate spre multe famili,pentr-u bogatia lor (petrol,teritori,sau chiar substantele interzise care ei zic ca lupta impotriva.

Tari bombardate si cazute Prada  precum Franta,Germania,chiar si cel mai frumos regat Regatul Mari Britani, din ce cauza ? (cauza vine de la sine) conducatori care sunt dusi in eroare de cel mai mare stat America,haidet sa vorbim, cu ce ne ajuta sau cu ce ajuta America, este singura tara care a propus unirea EU si-a cistigat sa infintat EU,dezvoltare militara a adus mai mult razboi decit pace a unit popoare impotriva popoarelor.

Cind aveau germanii bombe la ei acasa cind li se aruncau turnurile la francezi in aer cind se ucideau si se bombarda frumoasa Anglie de catre statele islamice,cind aveau tarile islamice in loc de credinciosi teroristi!!.da asa ee sa ajuns la armaghedon cind frumoasa Romanie ducea lupte in avganistan irak pe cind noi rominii eram prieteni cu irak doamne doamne nu vrea razboaie el vrea pace si oameni credinciosi (NUS POCAIT)sunt un simplu ortodox care a ajuns la lumina 2 ani am stat sa descoper Tara producatoare de ura si saraca America!

Cum putem Lupta?
Nu prea este sansa corporatile mari au preluat omenirea Tarile occidentale ramin fara resurse resursele,dobindirea ramine la islam europa lupta cica impotriva terorismului dar provoaca mai mult terorism de ce lupta? petrolul aur,chiar si tehnologia ascunsa a tarilor islamice.si totul pt a da unei mari tari tributul :)))) dar puten impune cu o vorba sau una scrisa un adevar deconspirat.

Rusia 

Rusii sunt niste invadatori si profitori a unui razboi care nul detin ei de-a be-a asteapta sa cucereasca un  teritoriu dar aceasta tara inca traieste cu spirit comunismul o vad pe uniformele Militare cusute cu aceas ata cu toate detin puterea nucleara Rusii se implica si ei in razboaie cerute de alte state sau chiar agenti de presa care promoveaza razboiul am vazut ca sau implicat in siria lau ucis pe un lider nu ma intereseaza si nu vreau sa fiu implicat) in aceasta tema de razboi eu sunt impotriva raboiului si impotriva presei ce promoveaza razboiiul pt benefici a unei tari sau ... ma rog am vazut cum trimeteau tacuri in siria am vazut cum bombardau cu avioane pe asa numiti isis poi dragi mei isis este compus tot din oameni lor islamici care nu sunt multumiti de regimul Assad.poi cum sa nu dai acest guvern jos cind tu dai cu gaz nimicitor si-ti omori propriul compatriot normal ca oameni au format oraganizatia isis.Rusia benificiaza de bunuri dupa razboi ca si alte state un razboi pornit aduce benefici pt tarile care ajuta. vom reveni cu informati mintale si descoperiri naucitoare care sunt ascunse in dosare vechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu