ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Tesla a inceput sa ia pre-comenzi pentru panouri solare pentru acoperișuri

Compania Tesla, fondata de antreprenorul Elon Musk, începe să preia comenzile pentru construit în panouri solare de acoperiș solare acoperiș, care au fost prezentate în luna octombrie a anului trecut.
Tesla a inceput sa ia pre-comenzi pentru panouri solare pentru acoperișuri
Tesla a inceput sa ia pre-comenzi pentru panouri solare pentru acoperișuri

Module Asemănându acoperite cu țigle pentru acoperiș, vor fi produse în versiuni care imita țigle din lut, piatră și lemn, dar acestea sunt disponibile numai în anul următor, atâta timp cât clienții pot cumpăra panouri de sticlă cu textură sau mată.
Potrivit Tesla estimează că panourile solare pentru acasă mijlocii va costa 21.85 dolari pe picior pătrat (aproximativ 0,09 metri pătrați). În acoperiș Exclus de proprietate baterie Powerwall 2 capacitate de 14 kW, prețul, care este de 5,5 mii de dolari. Cu excepția software-ul auxiliar.
Potrivit lui TJ , compania a introdus , de asemenea , un calculator, prin care se poate calcula costul aproximativ al acoperișului. În acest caz, Musk a declarat că cumpărătorii pot instala până la 70% din panouri solare, dar în cele mai multe cazuri va fi suficient de 40%.
Evaluarea de Bloomberg , Tesla zona acoperișului de 2 mii mp. Picioare (aproximativ 185,8 metri pătrați), cu 40% din plachetele solare active și un generator de rezervă pentru utilizare noapte va costa 50 mii. Dolari după taxe și costul energiei generate de 30 de ani va fi 64 de mii. dolari la prețurile curente. Conform constatărilor jurnaliștilor, solare acoperiș a fost mai scump decât un acoperiș convențional, dar mai ieftin analogii cu panouri solare convenționale și de stocare a bateriei.
Livrarea clienților acoperișuri comandate din Statele Unite vor începe în vara anului 2017, iar cumpărătorii din alte țări vor trebui să aștepte până la începutul anului 2018. În ceea ce privește garanția, aceasta este valabilă până la sfârșitul vieții acasă, sau la infinit „oricare dintre acestea survine mai întâi.“
Panoul solar Recall Tesla acoperiș compus din mai multe straturi. Stratul de jos este un panou solar extrem de eficiente, un mediu - sticlă de mascare. Dacă te uiți la ea de la sol, o astfel de sticla va arata ca un copac sau o piatră. Cu toate acestea, este complet transparent, atunci când este văzut de sus. În final, panoul superior este acoperit cu o sticlă de protecție durabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu