ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere Autopilot

Tesla Autopilot, funcția de conducere autonomă a lui Model S și Model X, lansată în urmă cu mai puțin de două săptămâni, are deja aprobare internațională de utilizare. 
Tesla Autopilot
Tesla Autopilot

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a confirmat că sistemul cu funcții de conducere autonomă a primit aprobarea de utilizare a tuturor țărilor în care s-a solicitat acest lucru (excepție Japonia) și că se lucrează deja la o variantă actualizată a sistemului. Potrivit lui Radu Apostolescu, un client român de Tesla Model S, sistemul Autopilot funcționează și în România. 

Între timp, în Statele Unite ale Americii, trei oameni au străbătut SUA de la Vest la Est în 57 de ore, călătorie în care sistemul Autopilot a condus o bună parte din timp.

Recordul stabilit alături de sistemul Autopilot implică parcugerea distanței de 2.995 de mile (4.819 kilometri) în 58 de ore și 48 de minute. Mașina a fost un Tesla Model S, condus de trei persoane cu sprijinul sistemului Autopilot pe toată perioada de timp pentru care sistemul a putut să preia controlul mașinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu