ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Samsung nu se lasa si lanseaza camera Gear 360 pe piața

Samsung va lansa camera Gear 360 pe piațaSamsung România va lansa Gear 360, cea mai nouă generație a camerei foto/ video, care va permite crearea de conținut 360 de grade, în luna iunie pe piața locală. 

De asemenea, dispozitivul va permite utilizatorilor să distribuie conținut în timp real (live streaming) și se va putea conecta la mai multe telefoane comparativ cu generația de anul trecut. 
Gear 360

"Gear 360 oferă pentru prima oară înregistrare video 4K, ce permite crearea de conținut digital realist și captivant. Camera are senzori de imagine de 8.4 MP și Bright Lens F2.2 pe ambele lentile dual fisheye. Cu ajutorul acestora, camera Gear360 poate realiza fotografii la rezoluție înaltă", au spus reprezentanții Samsung, potrivit Hotnews.
Gadgetul va permite crearea de conținut video 360 sau fotografii, iar utilizatorii se vor putea folosi de mai multe modalități de editare sau filtre și efecte. Dacă este conectată la un smartphone sau calculator, camera va permite distribuirea de conținut pe Facebook, Youtube sau Samsung VR. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu