ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

România vrea să cumpere rachete americane Patriot (Costul unei rachete se ridică la 3 milioane de dolari) dar sunt vulnerabile la Haking

Anunțul făcut de şeful Statului Major a fost făcut într-o conferință de presă organizată la Smârdan, acolo unde se desfăşoară un exercițiu militar comun româno-american. Această achiziție se va face în cadrul proiectului de înzestrare a armatei.
România vrea să cumpere rachete americane Patriot
România vrea să cumpere rachete americane Patriot

Rachetele Patriot deţinute de Germania şi staţionate în Turcia au fost “deturnate” pentru scurt timp de presupuşi hackeri, conform rapoartelor media de marţi, susţine website-ul de ştiri The Local.
Secretarul de stat în MApN, Florin Vlădică, a afirmat că s-a trimis o solicitare către Biroul de Cooperare în domeniul Apărării din România din cadrul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, prin care România se declară interesată să achiziţioneze rachete de tip Patriot, urmând ca cererea să ajungă la guvernul american. Şeful Statului Major, generalul Nicolae Ciucă, s-a declarat optimist că procedurile de achiziţie pot fi demarate în acest an, arată Mediafax. mai multe..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu