ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

LG G6 bate Topu cu Samsung S8 dar Concurența lui principală este Huawei P10 Plus

LG G6 nu este o fiară din punct de vedere al specificațiilor, dar are o configurație capabilă să facă față la jocuri, aplicații, multitasking, multimedia și browsing. Are un procesor Snapdragon 821, 4GB memorie RAM și, cu toate că în testele benchmark nu se va apropia de performanțele OnePlus 3T sau iPhone 7, folosirea de zi cu zi ar trebui să fie fără cusur.
LG G6  bate Topu cu Samsung S8 dar Concurența lui principală este Huawei P10 Plus
LG G6  bate Topu cu Samsung S8 dar Concurența lui principală este Huawei P10 PlusÎn sesiunea scurtă de butonat sa descoperit un telefon care reacționează rapid la atingeri, care zburdă prin meniuri și care nu stă să se gândească când îl pui să facă ceva. 

Nu l-am putut testa în jocuri dar, având în vedere specificațiile hardware, nici cele mai pretențioase titluri nu ar trebui să-i pună probleme.
Lentila wide este perfectă și pentru a surprinde imagini special pentru display-ul 18:9 al telefonului
LG G6 rezolvă foarte multe dintre problemele este, cu siguranță, unul dintre cele mai interesante telefoane de anul acesta. 

Nu este un telefon pentru toată lumea, dar nici nu este un dispozitiv nișat și greu de înțeles. Este un telefon cu aspect plăcut, cu un display care ar putea schimba industria și cu performanțe decente. Concurența lui principală este Huawei P10 Plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu