ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg (De ce să cumperi un televizor, când poți să ai în sufragerie un ecran virtual)

Planul să este să elimine orice dispozitiv cu ecran, de la smartphone-uri la televizoare.
De ce să cumperi un televizor, când poți să ai în sufragerie un ecran virtual mult mai mare, argumentează Zuckerberg.⚈⚈⚈
Mark Zuckerberg tv 3d
nice tv
Nu avem nevoie de un televizor propriu-zis. Putem cumpăra o aplicație TV de 1 dolar. Este uimitor când te gândești cât de multe dintre lucurile pe care le deținem nu trebuie să aibă o formă fizică”, a declarat miliardarul.⚅informeaza www.ovishow.net,intr-un comunicat de presa online media,mai multe skip
Mark Zuckerberg www.ovishow.net
fondatorul Facebook Mark Zuckerberg 


Cea mai recenta miscare a companiei in aceasta directie seamana destul de mult cu filtrele Snapchat. La conferinta F8 dedicata dezvoltatorilor de anul acesta, Zuckerberg a prezentat platforma Camera Effects, un set de instrumente cu ajutorul carora dezvoltatorii externi pot construi aplicatii de realitate augmentata care pot fi accesate din camera aplicatiei Facebook.

Ulterior, Facebook intentioneaza sa foloseasca realitatea augmentata pentru a afisa lucruri precum meniul atunci cand esti la restaurant, abur virtual deasupra unei cesti cu cafea sau opere de arta 3D care se revarsa asemenea unei cascade de pe un perete gol.

Si, in cele din urma, sa elimine orice dispozitiv cu ecran, de la smartphone-uri la televizoare, noteaza Futurism.

De ce sa cumperi un televizor, cand poti avea in sufragerie un ecran virtual mult mai mare, argumenteaza Zuckerberg.

"Nu avem nevoie de un televizor propriu-zis. Putem cumpara o aplicatie TV de 1 dolar. Este uimitor cand te gandesti cat de multe dintre lucurile pe care le detinem nu trebuie sa aiba o forma fizica", a spus miliardarul.

Aceeasi ratiune se aplica si in cazul smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a tabletelor, a bratarilor fitness etc.

In schimb, vom avea nevoie de o pereche de ochelari pentru realitate augmentata, care pot fi unii comozi, cu aspect standard, ca cei prezentati de seful Facebook la F8 (foto), pentru a afisa continut digital pe orice suprafata. Sau putem folosi chiar lentile de contact.

Lumea fara smartphone este inca la ani buni distanta, in conditiile in care tehnologia este inca in fasa. Totusi, lucrurile par serioase, tinand cont de faptul ca si alti jucatori mari, ca AppleGoogleMicrosoft Snap sau Magic Leap, lucreaza la produse de acest gen. Scopul tuturor este sa creeze un dispozitiv care sa le inlocuiasca pe toate celelalte, potrivit Business Insider.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu