ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

BT devine Banca Puternic securizata Online,Cind vorbim de securitate online BT (Banca transilvania) Pune Umaru la bataie

Cind vorbim de securitate online BT (Banca transilvania) Extrem de buna cum antivirusulu,rominesc Bitdefender rupe norma,Banca transilvania rupe 3d secure si asigura siguranta nationala in Romania,informeaza www.ovishow.net la rubrica high tech
BT devine Banca Puternic securizata

Info:BT,(Banca Transilvania)La fel cum se intampla si in prezent, dupa alegerea produsului pe care il cumperi online vei introduce datele cardului. La comerciantii inrolati in 3D Secure, va aparea suplimentar o pagina care solicita introducerea unei parole.
BT devine Banca Puternic securizataModificarea consta in faptul ca vei primi, prin SMS, codul unic pentru tranzactia ta, pe care il vei introduce in pagina mentionata. Dupa verificarea parolei, plata se va finaliza rapid.
Atentie, insa, este important ca numarul de telefon care exista in bazele de date BT sa fie corect. Altfel, nu vei putea primi codul prin SMS.
Pentru a ne trimite numarul de telefon sau pentru a te asigura ca numarul inregistrat este corect, suna-ne la *8028! Pentru a vedea mai multe detalii, acceseaza pagina Plati cu cardul pe internet.
Pentru a fi mereu in siguranta atunci cand faci cumparaturi online, incearca sa achizitionezi produse de la comercianti inrolati in 3D Secure. De asemenea, nu dezvalui nimanui datele cardului si evita sa folosesti un calculator public atunci cand cumperi de pe internet. Mai multe intrebari si raspunsuri despre 3D Secure gasesti in sectiunea dedicata de pe platforma Intreb BT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu