ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat din lume în România

Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat din lume în România informeaza www.ovishow.net intr-un comunicat de presa high tech.
Creat pentru pasionaţii de gaming care îşi doresc doar produse de top, Predator 21X dispune de procesor Intel Core i7 din generaţia 7, 64GB memorie RAM, HDD de 1TB şi SSD de 1TB, 5 ventilatoare de răcire, ecran curbat IPS de 21" (rezoluţie 2560x1080 cu rată de refresh de 120Hz) şi două plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 în SLI.
Acer Predator 21 X laptop cu ecran curbat
Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat din lume în România


Promiţând o experienţă de gaming cu adevărat captivantă, tehnologia Tobii eye-tracking permite jucătorilor să identifice inamicii, să ţintească sau să se adăpostească printr-o simplă privire la obiectele de pe ecran, în peste 45 de jocuri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided sau WATCH DOGS 2. Ecranul curbat este dotat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru o experienţă de joc fluidă şi clară.mai multe poze skip ads,insa performanta mai se gaseste in lapto-urile,din magazinele din romania cum ar fi emag,cell.ro,pcgarage.ro,si multe altele va puteti orienta dupa capacitatile procesorului cit si memoriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu