ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

UE va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor

Stire Bomba O declarație șocantă vine din Franța. Uniunea Europeană va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor, a declarat duminică lidera Frontului Naţional, Marine Le Pen, la un miting electoral desfăşurat la Lille (nordul Franţei), afirmând că UE va fi înlocuită de o ‘Europă a oamenilor’, transmite Reuters.
UE va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor
UE va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor

Uniunea Europeană va muri întrucât oamenii nu o mai vor. Ideea europeană distrusă de federalişti va renaşte în Europa oamenilor şi … a naţiunilor”, a spus candidata extremei-drepte la alegerile prezidenţiale din Franţa.informeaza www.ovishow.net intr-un comunicat de presa online

Cu o lună înainte de primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, 43% dintre alegătorii francezi încă nu ştiu cu cine să voteze, conform unui sondaj dat publicităţii vineri, rezultate ce relevă incertitudinea din jurul campaniei electorale din această ţară.

Un sondaj de opinie al Institutului Odoxa pentru postul de radio Franceinfo relevă că 43% dintre alegători nu au ales încă un candidat pentru care să voteze în primul tur de scrutin, ceea ce reflectă, conform institutului, o ‘incertitudine fără precedent în istoria electorală franceză’.
Sondajul a mai relevat că alegătorii potenţiali pentru candidaţii de dreapta – Marine Le Pen şi conservatorul Francois Fillon – sunt mai constanţi în opţiunea lor decât potenţialii alegători ai lui Emmanuel Macron (centru) şi cei mai importanţi candidaţi de stânga, Benoit Hamon şi Jean-Luc Mélenchon, potrivit Agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu