ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Testele cu rachete si bombe nucleare distruge sistemul spatial dar si lideri criminali

Explozia nucleară si  distrugerea suprafetei Maritima si terestra!!
explozia nucleară are efecte imediate și întârziate. Unda de șoc, radiația termică, radiația ionizantă promptă produc distrugeri mari în câteva secunde sau minute de la detonare. Efectele întârziate precum căderile radioactive acționează pe perioade mari de timp, de la ore la ani
Explozia nucleară si  distrugerea suprafetei Maritima si terestra


Suprafata Terestra Umana
Numai suprafața contaminată de activitățile Minatom depășește 480 km2. O problemă gravă privește stocarea necorespunzătoare a deșeurilor nucleare. Circa 650 milioane m3 de deșeuri stocate de Minatom conțin o activitate de 2 miliarde de Ci. Alte organizații dețin 12 000 tone de combustibil ars cu o activitate de 8,2 miliarde de Ci. În plus, cantități foarte mari de ape puternic contaminate (1,5 miliarde Ci) au fost injectate în subteran sau pur și simplu aruncate în lacurile sau râurile din apropiere.
coaja terestra boli prevazute spatiul da semne de boli grave de ce sa-l fortam
Aterizarea Apollo 13 Nava prevedeAterizarea Apollo 13 Nava prevede
Specialistii in medicina spatiala incearca sa inteleaga de ce apar anumite boli, folosindu-se de reactiile pe care le au astronautii 
Sunt specialiști care susțin că aceste ploi misterioase aduc anumiți viruși care produc boli. Ei susțin că răceala și gripa sunt boli ale căror cauze vin din spațiu. În perioadele în care cometa Halley s-a apropiat de Pământ, la scurt timp, s-au înregistrat epidemii de gripă.
In anul 2006, naveta spațială STS-115 a fost purtătoarea unei bacterii de tip salmonela foarte agresivă. Bacteriile suferiseră mutații teribile.
În anul 1976, cercetătorii americani au ajuns la concluzia că praful cosmic conține bacterii care produc răceala.
mai mulți cercetători americani au lansat ipoteza că virusul care produce SIDA provine dintr-o introziune cosmica
Gripa spaniolă care a ucis peste 20 de milioane de oameni. Acești viruși sunt transportați pe Pământ de meteoriți și asteroizi sau de cometele care se apropie foarte mult de planeta noastră.
virusul care produce SIDA


Cercetătorii indieni au făcut o altă descoperire. În organismul celor morți ca urmare a bolii vacii nebune au fost descoperite microorganisme similare cu cele descoperite într-un meteorit.
Statele Unite au la activ cele mai multe teste nucleare efectuate, 1054, cel mai recent datând din 1992, iar primul fiind în 1945.
Pe locul al doilea se află Rusia, cu 715 teste nucleare, urmată de Franţa (210), Regatul Unit (45) şi China (45).la care vine Liderul corean cu puterea a celor 200 de rakete nucleare racheta cu hidrogen Coreei de Sud a afirmat că, la sfârșitul lui 2016, Phenianul deținea probabil 50 de kilograme de plutoniu de "calitate militară", calitate suficientă pentru a fabrica 10 bombe, în timp ce în urmă cu opt ani deținea 40 de kg.

Teste PuTernice si Lideri criminali:
Teste PuTernice si Lideri criminali:Korea Kim Lider Criminal dar dar si asasin al distrugeri spatiului cosmic,HBomb14kTHidrogen,Primele doua teste nucleare nord-coreene au fost realizate cu dispozitive cu plutoniu. Al treilea test a fost se pare pe baza unui echipament continand uraniu, 

Rusia Deturnarea si Cucerirea globului Pamintesc  Continua a fi fricoasa si contribuie la distrugerea umanitati!! : cel mai mare test militar nuclear de la prabusirea Uniunii Sovietice SS-N-32, are o raza de actiune de 10.000 de kilometri.R-36M2 Voyevoda, poreclită de către forţele NATO „SS-18 Satan”. Până în 2018, „Sarmat” trebuie să fie disponibilă pentru forțele armate ruse. 
Sarmat

America Salvatoarea Umanitati globului terestru :Nu o mai intereseaza puterea nucleara si lupta impotriva Distrugeri umanitati cu un simplu clik Proiectilul B53 distrus Aceasta catarestarea 4,5 tone, iar puterea, potrivit cercetarorilor amerciani, este aproximativ de 600 de ori mai mare decat cea a armei nucleare cu care a fost atacat orasul japonez Hiroshima.
America Salvatoarea Umanitati globului terestruFranta devine Asasin ascuns:
Cinci centrale nucleare ridicate in mai putin de o luna in  Franţa,statul francez gestionează  19 centrale nucleare.Bomba Gerboise Bleue deseurile radioactice ajunsesera pe coasta spaniola si acoperea jumatate din Sicilia. produce boli  progresul medicinei a demonstrat ca si doze mici de radiatii pot declansa boli grave, dupa zece, douazeci sau treizeci de ani", a declarat Bruno Barillot, un specialist in teste nucleare. 
Franta devine Asasin ascuns


Romania stat de aparare si defensiva Europeana: romania devenit ma puternica ca marea britanie in ce priveste sistemele de aparare si informatie de cind trupele speciale sas, au cam cazut si kgb este la pamint prin evolutia americana seal Romania a devenit cea mai buna in spionaj si se implica in siteme de razboi gerila afgan,si spionaj nuclear in apararea sitemelor europene ,dar nu multi stiu :))).
Romania stat de aparare si defensiva Europeana
Comunicate de spoinaj cit si Ministerul român de Externe neagă cu putere orice informaţie despre primirea de arme nucleare pe teritoriul României, dar tot reaminteşte că Belgia, Olanda, Germania şi Italia au arme nucleare pe teritoriul lor, fără să recunoască însă oficial acest lucru.


Comunicate de spoinaj cit si Ministerul român de Externe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu