ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Kaufland devine partener oficial de promovarea culturilori Rominesti in 2017 Promovarea Hai Frate!!

Promovarea noastra (Hai frate) Promovarea non profit dar ne place cind ai un pic de singe de roman si vrei sa o ducem mai bine cind economia noastra e la pamint Kaufland bate palma bate 6 cu mici intreprinzatori Romanii si creste dezvoltarea in Romania tineri Romanasi te sustin Kaufland si te promovam peste mari si tari daca esti patriot!!.Cind noi internauti alegem produsul il si simptim inainte.
Si dupa o vreme dam de stire Tari!!.Videoclip Kaufland Romania let by Together

Kaufland Romania anunta inceperea primului program national care sprijina producatorii locali de legume-fructe sa obtina cea mai prestigioasa certificare internationala de calitate si siguranta alimentara,  Aceasta le permite agricultorilor inclusiv exportul produselor romanesti oriunde in lume. Programul se adreseaza tuturor producatorilor romani de fructe si legume parteneri ai Kaufland Romania si va demara efectiv in ianuarie 2017.

Noul program reconfirma angajamentul Kaufland Romania de a sprijini producatorii romani si propune o solutie concreta pentru dezvoltarea acestora, promovand valoarea produselor romanesti si implicit sustinand economia locala.
Kaufland devine partener oficial de promovarea culturilori Rominesti in 2017 Promovarea hai frate!!
Kaufland devine partener oficial de promovarea culturilori Rominesti in 2017 Promovarea hai frate!!

De asemenea, pe langa un portofoliu cu peste jumatate din produse autohtone, Kaufland Romania organizeaza seria nationala de targuri de bunatati romanesti, prin care pune la dispozitie gratuit producatorilor din Romania atat spatiu de vanzare, cat si toata logistica necesara - pentru a aduce savoarea produselor locale mai aproape de oameni. Totodata, Kaufland Romania a dezvoltat proiectul Cooperativa "Tara mea", alaturi de Federatia Agrostar si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, marca proprie prin care ofera produse traditionale de la peste 200 de fermieri din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu