ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

SWAT 4


http://www.ovishow.net/
swat 4 descarca gratis
http://www.ovishow.net
Dupa ani intregi de razboi intens intre bande, depinde numai de tine sa recuceresti strazile din Los Angeles, ca ofiter SWAT de elita.Ovishiwshow.net it pune la descarcare link gratis de descarcare  si vizionare a jocului bafta it apreciem like-urile Multumim.
Este anul 2006. Este cea de-a 225-a aniversare a orasului Los Angeles si razboiul dintre bande a devenit mai intens ca niciodata. Trei bande sunt angajate intr-o batalie crunta pentru dominatie, iar tu si echipa ta L.A. SWAT trebuie sa restabiliti ordinea si sa protejati strazile orasului. Vei trai viata unui ofiter SWAT de elita si a unui erou modern in revolutionarul joc de actiune SWAT Urban Justice.
Misiuni swat 4 mai mute Youtube ovishow ;)


Combinand inteligenta artificiala de top, actiunea in viteza, modul multiplayer pentru 24 de persoane, peste 150 de personaje si multe noi arme configurabile, SWAT: Urban Justice reprezinta cea mai realista si mai captivanta experienta SWAT realizata pana acum. Toate aceste caracteristici sunt perfect integrate in noul motor grafic Takedown. Astfel iau nastere cel mai bun joc pe baza de echipa si cele mai spectaculoase medii vazute pana acum intr-un joc de actiune.

                                  Descarca Gratis-Swat 4 skip- Swat 4 Download free

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu