ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Rusia îl iubește pe Trump mai mult decât pe Putin

http://www.ovishowmedia.tk/
Rusia îl iubește pe Trump mai mult decât pe Putin

Presa rusă și-a pierdut capul din cauza noului președinte al SUA, scrie Frankfurter Rundschau, citand rezultatele monitorizarii celor mai menționați politicieni de către mass media din Rusia.
Pentru prima dată în ultimii cinci ani, Vladimir Putin a fost împins de pe piedestalul pe care l-a deținut în calitate de cel mai menționat politician in mass-media rusa. Potrivit Interfax, în ianuarie, presa pro-Kremlin l-a menționat pe Trump de 202.000 ori, in timp ce pe Vladimir Putin – doar 147.700.
Politicianul de opoziție Alexei Melnikov observa ironic că un telespectator nesofisticat de talk-show-uri ruse ar putea crede că Rusia este la granița cu Siria, Ucraina este o provincie a Rusiei, iar Donald Trump este președintele Federației Ruse.
„Rusia s-a îndragostit de Trump, – spune publicatia – El este considerat fratele spiritual al lui Putin, care înțelege adevărata măreție a Rusiei. Chiar și o publicatie ponderata precum „Kommersant”, după convorbirea telefonică de 45 de minute între Trump și Putin a titrat:” Tandemul Vladimir Putin și Donald Trump devine noul factor de politica mondială”.mai multe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu