ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Rainbow Six Siege Free Download

http://www.ovishowmedia.tk/
Rainbow Six Siege Free Download 

Rainbow Six, unul dintre cele mai atrăgătoare shootere tactice din ultimii ani, va fi gratuit pentru câteva zile în perioada imediat următoare.


Deja de câțiva ani, dezvoltatorii de jocuri nu mai publică foarte multe demo-uri pentru titlurile ce urmează să fie lansate. Acelea reprezentau o metodă de promovare foarte utilă și un mod gratuit pentru ca cineva să-și dea seama dacă îndrăgește sau nu un joc iminent. Există însă o soluție alternativă de promovare ce s-ar putea să vă încânte.
Timp de câteva zile, diverse jocuri de top au putut fi experimentate în întreaga lor splendoare în ultimul an. La respectiva listă se adaugă și Tom Clancy`s Rainbow Six Siege. Începând de joi, indiferent de platforma voastră prefereată de gaming, veți putea experimenta gratuit toate elemente joculuila prima mână.
Gestul celor de la Ubisoft a fost confirmat printr-o postare pe blogul companiei. Ideea din spatele ofertei este că, de pe 2 până pe 5 februarie aveți timp suficient să vă faceți o părere dacă merită sau nu să achiziționați versiunea completă a titlului. Indiferent dacă aveți un PS4, Xbox One sau un PC cu Windows, oferta se aplică în cazul vostru și în dimineața zilei de joi vă veți putea instala jocul complet. Veți avea acces la toate hărțile, toate modurile de joc și Operators din Rainbow Six Siege.free Download

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu