ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Noi produse de machiaj, în portofoliul Avon

http://www.ovishowmedia.tk/
Noi produse de machiaj, în portofoliul Avon

Brandul de produse cosmetice Avon își extinde gama de produse cu două noi colecții de farduri: Avon True și mark., care vor fi disponibile începând cu 2 martie.
Colecția Avon True celebrează frumusețea naturală a femeilor, bazându-se pe formule hrănitoare și rezistente. Mark. este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului.mai multe culori nuante aici
Nunațele Avon True sunt delicate, reprezentând alegerea potrivită celor care preferă un machiaj natural. Cele peste 200 de produse care alcătuiesc colecția mark. prezintă o paletă bogată de nuanțe intense și îndrăznețe. Noile produse oferă texturi speciale, ce au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de știință și experți în beauty.
„Gama noastră de machiaj se înnoiește cu două branduri speciale, care definesc două laturi diferite ale femeii. Noi credem că acestea formează un întreg pentru că în orice femeie se găsește și o femeie True, și o femeie mark.”, declară Stela Toderașcu, Marketing Manager, Avon România și Moldova.
Pentru promovarea colecției mark., Avon colaborează cu Inna. Cântăreața este ambasadoarea noului brand, despre care spune că se potrivește perfect cu felul său îndrăzneț de a fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu