ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Jurnalistul Cornel Nistorescu Manipulator PSD

Salutare dragi nostri cred ca sunt printre noi si oameni manipulatori chiar si prin presa haidet sa luam de exeplu  acesta postare

Presedintele iohanis pe netJurnalistul Cornel Nistorescu are un mesaj dur față de președintele Klaus Iohannis într-un articol publicat în Cotidianul. Acesta vorbește despre îndemnul lui Iohannis „Jos mîinile de pe DNA!“, precizând că Direcția Națională Anticorupție este „obedientă” președintelui și nu vreunui partid.(cornel nistorean face Acuzatie la adresa presedintelui cum ca DNA ar tine cu Iohanis nu cu legea!.
“Aţi ieşit în faţa poporului român să anunţaţi un fals.(Poi ce fals nu deschidet puscariile ) V-aţi luat blana de patriot.dar cinei si Patriotul? şi aţi anunţat cumplita veste a fuzionării DIICOT cu DNA, apoi aţi încheiat, ca un propagandist, cu: „Jos mîinile de pe DNA!“. (Trebuie sa isi arate puterea in stat). Trecem deocamdată peste faptul că, din toate informaţiile pe care le-am aflat, DNA este obedientă preşedintelui şi în nici un caz PSD sau (PNL.Cornel nistor Iara Acuza DNA)  Din păcate, i-aţi înşelat pe tinerii ieşiţi să îşi exprime revolta, direcţionîndu-le sentimentele către PSD (un partid pe care şi ei şi eu nu-l suportăm), pentru a vă spăla pe mîinile care vă stau şi pe DNA, şi pe SRI, chiar şi pe CSM. (Omu arata corect ca este din psd si vrea sa manipuleze tineri). Dar asta este altă poveste, lipsită, din păcate, de forţa politică pregătită să demonstreze şi să vă acuze public şi oficial. PSD tremură în aceste zile, fapt care v-a împins să-i mai puneţi în cîrcă un neadevăr.Im pare rau Un pardid care vrea sa isi spele dosaru!! cei asta si mai vrea sa dea drumu si la hoti afara. Că anticorupţia (instrument prin care vă strîngeţi adversarii cu uşa) urmează a fi sugrumată prin unificarea DIICOT cu DNA, pusă la cale de sîsîitul şi antipaticul ministru al Justiţiei. Iar dumneavoastră, patriot, anticorupt şi moderator, aţi ieşit la microfon pentru a zice „Jos mîinile de pe DNA!“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu