ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

elicoptere de asalt UH-60 Black Hawk în România

http://www.ovishow.net/
elicoptere de asalt UH-60 Black Hawk în România 

Militarii români si americani vor participa, marti, la primul antrenament pentru manevre de încarcare si operatiuni de asalt cu elicoptere de asalt de tip UH-60 Black Hawk, în Baza Aeriana din Mihail Kogalniceanu, anunta Ministerul Apararii Nationale info ovishow.net.
Potrivit unui comunicat de presa emis, vineri, de MApN, antrenamentul la care vor participa militari români si americani este parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii în asigurarea flancului estic al NATO,ovishow informeaza în cadrul operatiunii Atlantic Resolve.

"Elicopterele sunt de tipul UH-60 Black Hawk si apartin Batalionului 3, Regimentul 10 din Brigada 10 elicoptere de lupta a Fortelor Terestre ale SUA", se arata în comunicat.

Brigada de elicoptere de lupta este prima mare unitate de acest gen dislocata în Europa de Est si este formara din peste 2.200 de militari,ovishow faze tari, 86 de elicoptere si mai mult de 700 de elemente de tehnica militara ce au plecat din mai multe porturi americane catre Germania, Letonia si România. Rolul operatiunii Atlantic Resolve este de a demonstra angajamentul Statelor Unite ale Americii fata de stabilitatea si securitatea Europei de Est.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu