ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

CE CATERINCĂ A FĂCUT BENDEAC DE DELIA! CE CADOU I-A DAT

http://www.ovishowmedia.tk/
Delia a primit pufuleţi, castraveţi muraţi şi fasole la conservăDelia s-a luptat, miercuri în platoul iUmor, cu şapte saci plini cu pufuleţi, chipsuri, biscuiţi şi covrigei pe care i-a primit în dar de la colegul ei de emisiune, actorul Mihai Bendeac. Artista a povestit cu zâmbetul pe buze despre gestul ironic al juratului şi a recunoscut că obişnuieşte să se "răsfeţe" astfel în pauzele show-ului, deşi şi-ar dori mult să aibă şi ea un program regulat de mese.
Delia a gustat gluma lui Mihai Bendeac, deşi toată emisiunea s-a răzbunat pe el. Aflată la filmările celui de-al treilea sezon "iUmor" Delia şi-a sărbătorit ziua de naştere cu colegii şi a mărturisit că şi-ar dori mai mult timp pestru ea. Abia întoarsă din vacanţa de aproape o lună pe care a petrecut-o în Asia, artista şi-ar mai dori nişte zile doar pentru ea.,
"Timpul este cel care îmi lipseşte. Muncesc mult, am şi zile libere recunosc, dar aş mai fi vrut puţin timp pentru mine. Aş vrea să nu mai mănânc prin benzinării şi să am un program fix de mese ca oricare alt om, dar nu se poate. Un bucătar personal, ar fi excepţional! S-ar bucura şi staff-ul meu, nu doar eu! Bendeac mi-a luat o tonă de pufuleţi şi alte nebunii. A fost un gest ironic din partea lui. Nici nu ştiu ce să fac cu ele. Probabil că mă duc în piaţă să le dau", a spus artista la Antena Stars.
Delia s-a fotografiat cu sacii plini de pufuleţi şi le-a arătat fanilor cadoul de la Bendeac.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu