ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Care sunt preturile serviciilor stomatologice pentru copii

http://www.ovishowmedia.tk/
Care sunt preturile serviciilor stomatologice pentru copii

Prima vizita la medic ar trebui sa fie atunci cand apare primul dinte in gura, adica intre 6 si 10 luni. Dar e greu, de abia de la 2 ani copilul poate sa stea la dentist, cand i se fac periaje dentare, florizari pentru preventie si sigilari dentare, care se pot face de la 2 ani si jumatate, acestea ajuta la preventia cariilor", a precizat Monica Cheregi, medic pedodont la Cheo Klinik Kids.
Cele mai frecvente probleme intalnite la copii sunt cariile. Cariile netratate pornesc de la un strat superficial sau mediu si pot ajunge la un strat profund. "In aceste cazuri daca nu se intervine nervul moare in interiorul dintelui, se ajunge la devitalizarea dintelui, la infectiile in varful radacinii si in astfel de situatii se poate ajunge chiar la extractia dintelui temporar. Daca ajungem la extractia dintelui temporar inainte de vremea lui de exfoliere de pe arcada, exista sanse foarte mari de aparitia unui dezechilibru in dentitia definitiva", a spus medicul pedodont.
In clinica Cheo Klinik Kids sunt in jur de 33 de pacienti noi pe luna si in medie un copil solicita patru sedinte, iar in functie de tratamentul necesar sunt copii care vin o singura data si care vin de 20-30 de ori.mai multe skip..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu