ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia converteaza animale in oameni

Dragi mei asa ceva nu se poate de a cea se deosebeste rasa umana cum sa faci un om cine !!!lege sa sio bage in cur !! de ce aproba iohanis asemenea lucruri!!!om=cine pff aauu astea vreau sa rupa rasa umana !!!
Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute si inseamna ca fiecare persoana sau familie care are un caine in apartament va avea de platit in plus.
http://www.ovishow.net/
 Alba Iulia converteaza animale in oameni

"Nu este o gluma. Este hotararea Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia. Hotararea a fost luata in adunarea generala a respectivei asociatii, cand la propunerea presedintelui de asociatie, turma (vreo 32-33 de insi) a ridicat mana spre aprobare.

Cum domnule sa treci un caine, ca pe un om la cheltuielile de regie?!
Degeaba m-am opus eu si inca un domn, incercand cu argumente sa le explicam ca propunerea este aberanta.

Replica unuia din comitet a fost scurta si taioasa: «domnu', propunerea a fost aprobata in unanimitate de voturi» Deci, nu te poti pune impotriva turmei", spune Nicu Murgasanu, membru in asociatia de locatari, conform Adevarul.

"Este normal sa fie asa pentru ca produc foarte multa mizerie si ne costa in plus sa facem curatenie in urma lor", afirma Viorel Rac, administratorul asociatiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia .more..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu