ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Întâlnire intre Liviu Dragnea şi directorul SRI, Eduard Hellvig

http://www.ovishowmedia.tk/
 Liviu Dragnea şi directorul SRI, Eduard Hellvig

Întâlnire între Liviu Dragnea şi directorul SRI Sursele noastre susţin că principalul subiect al discuţiei dintre Liviu Dragnea şi Eduard Hellvig a fost bugetul Serviciului Român de 
Informaţii. Actualul Guvern, la iniţiativa lui Liviu Dragnea, a decis să micşoreze bugetul SRI, ceea ce a generat o nemulţumire a directorului instituţiei.
Imediat după finalizarea audierilor din Comisia de control a SRI, Eduard Hellvig şi-a exprimat public nemulţumirea legată de faptul că bugetul instituţiei a fost redus.
"Am explicat comisiei modul de fundamentare a bugetului SRI. Ştiu, sunt conştient că există dezbaterea publică o percepţie cu privire la bugetul SRI. Sunt, la fel ca şi dumneavoastră, atent la orice lucru cu privire la ceea ce înseamnă banul public. Am pus accent pe următoarele coordonate: amplificarea ameninţărilor ce ţin de terorism, contraspionaj, crimă organizată şi agresiuni cibernetice.Toate aceste lucruri au generat o solicitare sau mai exact o suprasolicitare a Serviciului, cu impact direct asupra bugetului instituţiei", a precizat Eduard Hellvig, după audierea în Comisia parlamentară de control a SRI.mai multe foto/video..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu