ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Cinci infractiuni constatate si peste 100 mc material lemnos la Bistrita

hoti de lemn bistritaCinci infractiuni constatate si peste 100 mc material lemnos la Bistrita
La data de 24 ianuarie a.c., pe DJ 172, pe raza localitatii Cociu, politistii au identificat in trafic un barbat, de 34 de ani, din Bistrita, in timp ce transporta cu o autoutilitara, cantitatea de 6.2 mc material lemons, fara a detine acte de provenienta legala.
 Cel in cauza a fost sanctionat conform Legii 171/2010 cu amenda in valoare de 5000 lei, iar materialul lemons si autovehiculul au fost confiscate.

Doua persoane, banuite de comiterea infractiunii de talharie calificata, au fost arestate preventiv.
 La data de 24 ianuarie a.c., s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 ore, fata de  doua persoane, banuite ca, la data de 23 ianuarie a.c., ar fi savarsit infractiunea de talharie calificata.
 Ulterior, cei doi au fost  prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, care a dispus luarea masurii arestarii preventive pentru o perioada de 30 zile.
 In cadrul cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, la data de 23 ianuarie a.c., pe raza municipiului Bistrita, cei doi ar fi sustras, prin violenta, portmoneul unui barbat, de 40 de ani, din Bistrita.mai multe FOTO/VIDEO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu