ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Anamaria Prodan jură că nu se iubeşte cu Dan Alexa

http://www.ovishowmedia.tk/
foto/http://www.ovishowmedia.tk

Anamaria Prodan spulbera scena după de a fost acuzată că are o relație extraconjugală, cu Dan Alexa. Sexy impresara recunoaște că nu s-a lăsat afectată de speculațiile făcute pe seama subiectului și că are lucruri mai importante de rezolvat.


Anamaria Prodan a vorbit într-o emisiune TV despre bârfele care au apărut în presă zilele trecute, legate de o relaţie extraconjugală pe care ar avea-o cu Dan Alexa.
Anamaria Prodan reacționează după ce s-a spus că are o relație cu Dan Alexa
"Astea sunt nimicuri, am fost combinată cu toată lumea din fotbalul românesc. Eu nu sunt modestă, sunt numărul 1. Dacă nu mă pot doborî profesional, încearcă altfel. Nu mă interesează. Nici nu m-am uitat. Oamenii din mediul meu nu se uită. Știm cine a vorbit. Există un om din lumea fotbalului să nu fi intrat în mâna lui Ganea? Eu eram ultima. Eu îl cunosc pe Ganea. Eu cred că el nici măcar nu și-a dat seama. E jenant când ajuți un om... Cristi Tănase îl dă în judecată", a spus Anamaria Prodan.
"Eu mă văd cu fostul soț. Vine la noi la masă. Noi nu ne-am certat. Eu nu mă cert. Eu țip că așa e felul meu, mă enervez pe moment. În 3 minute îmi trece. Ai mei toți mă cunosc. Sunt gesturi normale", a adăugat Anamaria Prodan.
"Singura supărare este că el nu a fost ales la Chiajna. Mi-e ciudă că nu m-am născut bărbat", a mai povestit Anamaria Prodan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu